satel84 Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Witam, mam możliwość zakupu nissana almery N16 z 2000 r. Mam zgryz, ponieważ nie ma on ABSu, poza tym podczas sprawdzania go w warsztacie znajomy mechanik powiedział, że stan samochodu nie wymaga żadnego wkładu finansowego i na tych podzespołach mogę jeszcze przejechać 2-3 lata, dodatkowo komplet opon i roczne oc. Czy warto kupić? cena 12.500 zł. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tricu Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 To bym wolał kupić n15 z 99r po lifcie z klimą, absami i innymi pierdołami. Takie jest moje zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satel84 Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 A czy brak ABSu w tej almerze może być seryjny, czy ktoś przy niej grzebał? Jak wspomniałem wcześniej jest ona z 2000 r., wyprodukowana w Anglii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pumba Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 poza tym podczas sprawdzania go w warsztacie znajomy mechanik powiedział, że stan samochodu nie wymaga żadnego wkładu finansowego i na tych podzespołach mogę jeszcze przejechać 2-3 lata Jasnowidz jakiś czy rozebrał auto na czynniki pierwsze ? No i nie napisałeś jaki silnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
satel84 Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Jasnowidz jakiś czy rozebrał auto na czynniki pierwsze ? No i nie napisałeś jaki silnik Chodziło mi o to, że nie wymaga żadnych większych nakładów (oprócz wymiany filtrów, płynów itd.). Z tego co wiem sprawdził go na kanale, zdjął wszystkie koła itp. Silnik 1,8 16V, benzyna, 5D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.