Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Almera z 2000 bez ABSu

satel84

Recommended Posts

Witam,

mam możliwość zakupu nissana almery N16 z 2000 r. Mam zgryz, ponieważ nie ma on ABSu, poza tym podczas sprawdzania go w warsztacie znajomy mechanik powiedział, że stan samochodu nie wymaga żadnego wkładu finansowego i na tych podzespołach mogę jeszcze przejechać 2-3 lata, dodatkowo komplet opon i roczne oc. Czy warto kupić? cena 12.500 zł.

Pozdrawiam

A czy brak ABSu w tej almerze może być seryjny, czy ktoś przy niej grzebał? Jak wspomniałem wcześniej jest ona z 2000 r., wyprodukowana w Anglii.

Guest pumba

poza tym podczas sprawdzania go w warsztacie znajomy mechanik powiedział, że stan samochodu nie wymaga żadnego wkładu finansowego i na tych podzespołach mogę jeszcze przejechać 2-3 lata

Jasnowidz jakiś czy rozebrał auto na czynniki pierwsze ? No i nie napisałeś jaki silnik

Jasnowidz jakiś czy rozebrał auto na czynniki pierwsze ? No i nie napisałeś jaki silnik

Chodziło mi o to, że nie wymaga żadnych większych nakładów (oprócz wymiany filtrów, płynów itd.). Z tego co wiem sprawdził go na kanale, zdjął wszystkie koła itp. Silnik 1,8 16V, benzyna, 5D.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...