Guest flisio Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Witam, mam pytanie czy reparatunki do sunnego z wersji 5drzwiowej nie pasuja po malych przerobkach do wersji 3drzwiowej(hatchback) Prosze o pomoc bo czeka mnie maly remoncik blacharki a do wersji 3d reparaturki poprostu nie moge dostac pytalem juz chyba wszedzie. Z gory dziekuje za pomoc.POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sorenso Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Witam, mam pytanie czy reparatunki do sunnego z wersji 5drzwiowej nie pasuja po malych przerobkach do wersji 3drzwiowej(hatchback) Prosze o pomoc bo czeka mnie maly remoncik blacharki a do wersji 3d reparaturki poprostu nie moge dostac pytalem juz chyba wszedzie. Z gory dziekuje za pomoc.POZDRAWIAM A przy okazji zapytam co wymieniasz i jakie dokładnie sa koszty naprawy u Ciebie?Sam sie przymierzam i badam jakie są ceny wymiany progów i tylnich nadkoli w warsztatach?Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flisio Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 A przy okazji zapytam co wymieniasz i jakie dokładnie sa koszty naprawy u Ciebie?Sam sie przymierzam i badam jakie są ceny wymiany progów i tylnich nadkoli w warsztatach?Pozdrawiam. A wiec kompletny remont blacharki wraz z malowaniem wyniesie mnie ok 1000zl wchodzi w to wymiana progow i tylnich błotników ale robie to u znajomego wiec jest troche taniej w normalnym zakladzie od elementu biora ok 250zl wzwyz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snepoon Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Śmiało zamawiaj od 5d.Reperaturki do 3d sa nie osiągalne u nas na rynku. Wycinasz fleki na drzwi i jest gitara . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flisio Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Śmiało zamawiaj od 5d.Reperaturki do 3d sa nie osiągalne u nas na rynku. Wycinasz fleki na drzwi i jest gitara . Dzieki za pomoc. POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.