Guest phil750 Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Witam w mojej primerce ostatnio musiałem rozebrać boczek drzwi no i przez moją nieuwage rozebrał mi się przycisk otwierania szyb były tam 2 kulki i 2 blaszki złożyłem go myślę że dobrze ale nie działa;/ możecie mi pomóc w tej sprawie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznurek Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Mogli byśmy , rozbierz go na spokojnie i sprawdź co jest nie tak , po tych blaszkach chodzi ten trzpień zakończony kulka a pod nim musi być sprężynka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest phil750 Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 tzn. we wgłębieniu blaszki leży sprężynka i ona jest dociskana sprężynką tak?? ale dlaczego nie działa szyba z przełącznika kierowcy na dodatek;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznurek Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 A przed rozbiórką działało ? jak coś zrób zdjęcia jak rozbierzesz go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest phil750 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 jasne że przed rozbiórką działało inaczej bym kupił nowy przełącznik jak by nie działał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznurek Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Nie jest to skomplikowane przecież rozbierz przemyśl strategie na jakiej zasadzie działa i złóż a następnie zrób próbę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.