Guest pajq27 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 witam zamierzam kupic p11 tylko nie wiem którą wersje silnikową wybrać,chciałbym 2.0 benz. ale jest bardzo mało ogłoszeń dlatego zastanawiam sie nad 1.8 albo 2.0 diesel, czy mógłby ktoś kto jeździł obiema wersjami pomóc mi dokonać wyboru(chodzi głównie o dynamike i awaryjność tych motorów i na co zwrócić uwagę przy kupnie) z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 bądź cierpliwy szukaj 2.0 benzynka a twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pajq27 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 bądź cierpliwy szukaj 2.0 benzynka a twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona ;) najlepsza opcja tylko nie chce jechac pół Polski po samochod i wracac z niczym,w zeszlym roku rowniez szukalem p11 2.0 i po obejrzeniu kilku w nieciekawym stanie kupilem suzuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 najlepsza opcja tylko nie chce jechac pół Polski po samochod i wracac z niczym,w zeszlym roku rowniez szukalem p11 2.0 i po obejrzeniu kilku w nieciekawym stanie kupilem suzuki może poszukaj coś u helmutów, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pajq27 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 może poszukaj coś u helmutów, tez o tym myslalem do 3tys euro mozna cos ładnego znalezc,potrzeba mi wiecej czasu i checi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznurek Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 tylko że u nich są 125KM 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 tylko że u nich są 125KM 2.0 hmmmm poważnie, to ciekawe bo mój ma 103kW i jest od helmutów, skąd takie wiadomości?? może podeprzesz czymś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmx Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Poszukaj GT - będzie pan zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danielvlv Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 tylko 2.0 benzyna podobno sa niezniszczalne, ja mam taka, ale narazie nie sprzedaje bo jade nim jeszcze do nowegii, jak wroce to moze sprzedam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bikernissan Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Ja posiadam 2.0 TD i jestem b.zadowolony z niego.Zawsze zapala i łyka średnio 6,5 L/100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts