Guest bartosz89 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Może ktoś jest w stanie ocenić co może być nie tak z moim wzmacniaczem. Chodzi o to, że wyciągnąłem wzmacniacz z mojego starego nissanka i w drugim podłączyłem go dokładnie tak samo jak w poprzednim. Tylko że problem jest taki że wzmacniacz załącza się jak słucham radia ale jak tylko przełączę na CD to już nie łączy, masa podpięta do karoserii. Wzmacniacz Blaupunkt GTA 260 400Watt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egiptos Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Jakie radio?? To samo co było w poprzednim samochodzie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektryk1e Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 dokladnie napisz jakie radyjko niektore sony tak mają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zielony258 Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 spróbuj w ustawieniach radia pogrzebać moze coś pomoże :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terano1 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Napisz cos wiecej o jednostce sterujacej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartosz89 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Napisz cos wiecej o jednostce sterujacej Radyjko Jest to samo Sony CDX-S2250S cały sprzęt wyciągnięty z poprzedniego nissanka do tego co mam teraz, tylko w tym coś nie dzierga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektryk1e Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 (edited) przełóż remote do niebieskiego z bialym paskiem. teraz masz do niebieskiego. Edited March 29, 2010 by elektryk1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartosz89 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 przełóż remote do niebieskiego z bialym paskiem. teraz masz do niebieskiego. Dzięki wszystkim za odzew ale pomógł mi DJ_Szmer ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektryk1e Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 z ciekawosci.. mialem racje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartosz89 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 z ciekawosci.. mialem racje? Wiesz co podpiąłem pod kabel + , tak jak mi poradził, możliwe że twoim sposobem też by działało, najlepsze jest to że wszystko było identycznie podpięte jak w poprzednim nissanie i tam działało a w tym już nie ;] może po wypadku coś się tam przestawiło mu ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektryk1e Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 jak pod plus??? na stale czy pod stacyjke?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartosz89 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 jak pod plus??? na stale czy pod stacyjke?? pod stacyjkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektryk1e Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 zrob tak jak ci mowilem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartosz89 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 zrob tak jak ci mowilem Niestety nie działa tak jak mówiłeś, zostawiam tak jak jest tylko, że lekko przerobiłem i wzmacniacz włącza się jak włączę światła, plusem jest to że jak nie włączę świateł nie gra mi wzmacniacz, i tak o to nie zapominam o włączeniu świateł ;] a i nie zapomnę go wyłączyć bo brzęczy mi że światła są włączone ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts