Guest yagodaaaa Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 mam pytanie... ile może kosztować wymiana piasty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwasar Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Ja wymieniłem (tylną) za 40zł. To w sumie chwila roboty. W autoryzowanym serwisie wzięli by pewnie ze 150zł... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yagodaaaa Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 można pojedynczo wymienic taką piastę czy trzeba na całej osi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciej__ Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 można pojedynczo wymienic taką piastę czy trzeba na całej osi ? Jezeli tylko jedna jest uszkodzona, to nie ma potrzeby wymieniac parami. To nie amorki;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yagodaaaa Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 dzięki wielkie za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.