slaw-8 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Witam, panowie mam mały problem znów - muszę prawdopodobnie wymienić łączniki stabilizatorów i mam do wyboru kilka firm: safik albo saphik, delphi, febi, renforder-te są właśnie najdroższe (sztuka 150zł. Co polecacie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal801 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Febi, delphi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaw-8 Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zipero02 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Febi, delphi. najwieksze prawdopodobienstow ze to bedzie chinczyk... Delphi i Febi sami juz prawie nic nie robia, mysle ze lepszy bedzie Lemforder, Moog, TRW Link to comment Share on other sites More sharing options...
B 52 Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Witam, panowie mam mały problem znów - muszę prawdopodobnie wymienić łączniki stabilizatorów i mam do wyboru kilka firm: safik albo saphik, delphi, febi, renforder-te są właśnie najdroższe (sztuka 150zł. Co polecacie?? Chłopie 150 zeta ? Tyle to w aso kosztuje do maximy. Gdzie tak drogo ? Weź np. blue print - będzie taniej i dobrze. Omijaj 4 cars, jc auto i inne tanie shity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaw-8 Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Tak drogie są dlatego, że firma ta robi najlepsze zamienniki i są one polecane prawie przez wszystkich mechaników. Wydasz więcej kasy, ale masz spokój na dłuższy czas. A tak dla ciekawości u mnie w mikrze łączniki są (były) TRW a teraz mam Febi-też polecane (cena proporcjonalna do jakości) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.