Guest mariuszp1979 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Witam Jestem nowym użytkownikiem Primery (od czwartku). Problem jest taki: nie działają w tylnych drzwiach (po stronie pasażera): elektryczne szyby i centralny zamek. Wszędzie działają. Chciałem zdjąć jakoś obudowę drzwi i sprawdzić złącza, ale nie widzę wkrętów, mocowań. Jak to zdjąć żeby nie uszkodzić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_S Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Rączka za która sie trzyma od wewnątrz drzwi sklada sie z dwoch czesci - zdejmujesz zewnetrzna i zobaczysz wkrety, na srubokret krzyrzakowy lub klucz 10. Dowolnosc Zeby to jeszcze zdemonotwac bedziesz musial podwazyc ten pierscien na dole - taki plastik ktory obejmuje ta raczke na dole. Reszta boczku jest na zapinki wiec podwazasz sobie od dolu i zdejmujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mariuszp1979 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Dzięki - rozebrałem, sprawdziłem złącza, a i tak nie działa ... Do elektryka trza ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.