sauron Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Napiszcie proszę w jaki sposób można wyciszyć pracę silnika w P11 ? Po pierwsze wymieniam poduszki silnika i ... co dalej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dariush Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Cześć Myślę, że jakbyś wykleił ścianę grodziową od zewnątrz auta matami bitumicznymi głośność powinna znacznie spaść odgłosy z zewnątrz fajnie wycisza wygłuszenie drzwi w/w matami. Do kupienia na allegro w całkiem przyzwoitych cenach. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
siutek Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 podlacze siepod temat. czy p11 po lifcie mialy otuline na masce?? czy takie cos wplywa na komfort w kabinie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sauron Posted April 29, 2010 Author Share Posted April 29, 2010 podlacze siepod temat. czy p11 po lifcie mialy otuline na masce?? czy takie cos wplywa na komfort w kabinie? Tak ma. Jednak nie jechałem Primerką bez tej maty więc nie mam porównania. Ale na pewno u siebie wykleję parę elementów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.