Guest arturo406 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 witam poszukuje katalizator prawy do maximy 2.0litra rok 2001 proszę o namiary i jeszcze ma parę problemów szarpanie podczas jazdy co to może być i pali jak smok proszę o odp. z góry dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przedszkolak Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Szarpanie jeśli automat to płyn do wymiany lub skrzynia się kończy.Katalizatory były w necie - poszukaj. Napisz model, VIN, typ silnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B 52 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 i jeszcze ma parę problemów szarpanie podczas jazdy co to może być i pali jak smok - objawy jak cewka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arluen Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Spalanie to pewnie uszkodzona któraśsonda lambda. Jak moja padła to mi pali 20l/100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przedszkolak Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Nie wiem czy sprawdzałeś na komputerze, ale ja zacząłbym od sprawdzenia kodów - na forum są listy błędów, a potem komputer. Gdybanie i jeżdżenie po mechanikach, to w większości przypadków strata czasu i pieniędzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B 52 Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Spalanie to pewnie uszkodzona któraśsonda lambda. Jak moja padła to mi pali 20l/100 Może to być spowodowane awarią czujnika stukowego również. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szczureczek Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Może świece? Cewka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.