Guest zx9r19 Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 mam problem podczas pracy silnika coś szumi. Na początku myślałem że może to być alternator, pompa wody lub sprężarka od klimy ale wszystko odłączyłem i dalej jest to samo coś szumi pod pokrywą od zaworów. Po zwiększeniu obrotów szum się nasila czy to może być rozrząd?? Mam przejechane 270 tyś i nie wiem kiedy był zmieniany. Z góry dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przedszkolak Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 To jest rozrząd, sprawdź jeszcze stetoskopem, ale objawy są typowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 zmieniaj zmieniaj bo u mnie się wlaśnie urwał przy przebiegu 160kkm 6 zaworów i targanie głowy ,,,jeszcze nie mam cennika ale strach japan rozrząd allegro 420 520 zł intercars 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest soxim Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Przydało by się AC chroniące nas od popsucia się samochodu gwarancyjne hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.