romanoxx Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Witam Gdzie umiejscowić wlew gazu w N16 1,5 PB tak aby nie był widoczny????? Gdzie macie założone wlewy w N16???? Jeśli macie jakieś ciekawe rozwiązania mile widziane foto na romanoxx@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 ja mam we wlewie PB i jest OK co prawda inne auto ale.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest el ronin00 Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Siemka Paweł!Ja ma umiejscowiony w zderzaku,z tym ,ze dyskretnie od dołu przez co niewidoczny i nie straszny mi zakaz na podziemnym parkingu Cerrfura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9v11e3ur0q5wibkg.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Moda przyszła na montowanie obok PB za kryty klapką ale czy to ma sens i jest takie funkcjonalne to bym sie kłócił wysiadaj z auta otwieraj klapkę i chyba sie wkręca jakąś przejściówkę bez sensu w zderzak i tyle choć jak masz dużą butle i autko mało pali i nie tankujesz do fulla po 200.. Km to może być schowany .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 TOFU zreknij na foto jest pełnowymiarowy jak tam matrixy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapcio Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 W mojej primerze tez mam pełnowymiarowa końcówkę pod klapką paliwa, ale w p10 miałem przejściowe wkręcana i wcale nie było to uciążliwe, przecież nie tankujesz gazu co 20km. Na zbiorniku zrobisz 300-400 km w zależności od pojemności i stylu jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek_1983 Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Ja mam w klapce, pełnowymiarowy Tomasetto, a co się z tym wiąże nic nie muszę wkręcać/wykręcać. Jedyne "utrudnienie" to pociągnięcie rączki otwierającej klapkę wlewu. Leniwi zawsze mogą poprosić o to człowieka obsługującego dystrybutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 W mojej primerze tez mam pełnowymiarowa końcówkę pod klapką paliwa, ale w p10 miałem przejściowe wkręcana i wcale nie było to uciążliwe, przecież nie tankujesz gazu co 20km. Na zbiorniku zrobisz 300-400 km w zależności od pojemności i stylu jazdy. ile Ci wchodzi do zbiornika ja mam 42 czyli 33 max litry wchodzi ja robie 200 250km po trasie wsumiez 300 bym zrobił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 no nie ma jak to robić ponad 500 w trasie na LPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts