Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[WP11] Przyciski nad radiem

Guest mariuszp1979

Recommended Posts

Guest mariuszp1979

Witam

Nad radiem mam 3 przyciski: ogrzewanie szyby, światła awaryjne i trzeci, który wygląda tak: przycisk ale zablokowany, z małą półkulą z ciemnego jakby szkła na środku.

1. Co to za przycisk ?

2. Czy wszystkie wyżej wymienione są podświetlone ? U mnie są ciemne.

Pozdrawiam

Witam

Nad radiem mam 3 przyciski: ogrzewanie szyby, światła awaryjne i trzeci, który wygląda tak: przycisk ale zablokowany, z małą półkulą z ciemnego jakby szkła na środku.

1. Co to za przycisk ?

2. Czy wszystkie wyżej wymienione są podświetlone ? U mnie są ciemne.

Pozdrawiam

witaj trzeci przycisk to przycisk do wykorzystania przez ciebie chociazby do halogenów (tak Mi się wydaje :)) od ogrzewania szyby bodajże jest podświetlany cały czas ale nie jestem pewny a nie chce mi się do auta iść :) awaryjne mruga gdy włączone... to chyba tyle :) pozdrawiam

witaj trzeci przycisk to przycisk do wykorzystania przez ciebie chociazby do halogenów (tak Mi się wydaje :)) od ogrzewania szyby bodajże jest podświetlany cały czas ale nie jestem pewny a nie chce mi się do auta iść :) awaryjne mruga gdy włączone... to chyba tyle :) pozdrawiam

halogeny włącza się w manetce tam gdzie przeciwmgielne , o ile auto zostało wyposażone w halogeny , ale bez problemu można zamontować manetkę + halogeny

• 2 weeks later...
Guest mariuszp1979

halogeny włącza się w manetce tam gdzie przeciwmgielne , o ile auto zostało wyposażone w halogeny , ale bez problemu można zamontować manetkę + halogeny

Ha.

Mam wrażenie, że u mnie jest coś nie tak - nie podświetlone są awaryjne (nawet jak załączone) ani ogrzewanie tylnej szyby. Chyba muszę rozebrać konsolę.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...