P11DK Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Czy ktoś widział na rynku dostępne tylne lampy LED do Primery P11??? Do prawie wszystkich niemieckich aut są takie lampy dostępne a do Nissana nie mogę namierzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Czy ktoś widział na rynku dostępne tylne lampy LED do Primery P11??? Do prawie wszystkich niemieckich aut są takie lampy dostępne a do Nissana nie mogę namierzyć. lampy 1 lampy 2 do sedana raczej nie ma ale ty co widzę z avatara masz hatchback Link to comment Share on other sites More sharing options...
P11DK Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 lampy 1 lampy 2 do sedana raczej nie ma ale ty co widzę z avatara masz hatchback owe lampy namierzyłem jednak nie o takie mi chodziło. Mam na myśli swiatło LED. PRZKŁAD http://www.pro-tuning.pl/product/image/66/DSC_0296.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 owe lampy namierzyłem jednak nie o takie mi chodziło. Mam na myśli swiatło LED. PRZKŁAD http://www.pro-tuning.pl/product/image/66/DSC_0296.JPG uuuu to dla nas nie budiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
P11DK Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 no i troszku mnie to martwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
longer 81 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 lampy 1 lampy 2 do sedana raczej nie ma ale ty co widzę z avatara masz hatchback Takie lampeczki to mam u siebie i wygląda to całkiem przyzwoicie,jak dla mnie myślę że lepie niż takie seryjne,ale takie światła ( LED - DIODOWE ) były by jeszcze fajniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil750 Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 ja mam seryjne i też fajnie wyglądają białe kierunki ciu ciut przyciemnone i super to wygląda;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.