Krzysztof48 Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Potrzebuję Waszej rady i jednocześnie pomocy. Padły mi panewki, druga na wale korbowym przylgnęła chyba na amen. Mechanik radzi kupno silnika na wymianę. I z tym właśnie tematem zwracam się Was. Jak wybrać, jak rozpoznać dobry silnik???? Na co zwrócić uwagę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_S Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Potrzebuję Waszej rady i jednocześnie pomocy. Padły mi panewki, druga na wale korbowym przylgnęła chyba na amen. Mechanik radzi kupno silnika na wymianę. I z tym właśnie tematem zwracam się Was. Jak wybrać, jak rozpoznać dobry silnik???? Na co zwrócić uwagę? Przeczytaj ten temat - pomogł mi przy zakupie mojej jednostki http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/51069-kupujemy-uzywany-silnik-co-sprwadzic/ W stopce mojej masz fotki z przekladki w razie czego Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 co można zrobić to odpalić przed kupnem sprawdzić ciśn ..sprężania ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_S Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 co można zrobić to odpalić przed kupnem sprawdzić ciśn ..sprężania ,, No to przede wszystkim :)Jak chcesz Krzysztof to mam miernik do mierzenia ciśnienia. Widzę że z Warszawy jesteś to masz niedaleko do mnie - mogę Ci pożyczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.