Guest GangsterTeam Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Witam serdecznie. Czy wiecie gdzie znajduje się czujnik położenia wału korbowego w waszych nissanach dieselach slx? Proszę o jakąś informację lub zdjęcie bo jest mi to pilnie potrzebne. Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 daty produkcyjne co podajesz zazębia 2 modele z opisu wynika że chodzi o P10 choć pewnie chodzi o P11 i TD napisz o jakie Ci autko chodzi i TAGa damy odpowiedniego P11 TD tak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 W CD20T jest tutaj a i w CD20 zapewne też Na fotce brak czujnika i obudowy rozrządu jak i samego rozrządu bo to mój stary zarżnięty motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GangsterTeam Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 chodzi mi o 2,0d a nie TD także nie wiem jaki to rocznik ale to nieważne. Chodzi mi dokładnie gdzie siedzi ten czujnik położenia wału korbowego w tym samochodzie Proszę o fotki albo o wytłumacznie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.