Guest apollo Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 zwracam sie do wszystkich mogacych mi pomoc. Jestem wlascicielem Primery, i od niedawna slychac dziwne odglosy cos w rodzaju stygniecia , lub dzwieki uderzajacych kropel deszczu w rynnei trwa to po wylaczrniu kilka minut. Zapewne ten temat sie juz pojawil ale przejrzalem i nie znalazlem kakretnych watkow. Mieszkam w Angli a tu mechanicy to totalne gláby. wiec jesli ktos moze cos na ten temat napisac bylbym wdzieczny. z gory dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Czasami to może robić tłumik albo na kolektorze .Cos tam może odpryyskiwac po zgaszeniu silnika.chyba że to coś w stylu złośliwość rzeczy martwych:D. Może ktos miał podobne problemy to coś pomoże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest apollo Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 (edited) Czasami to może robić tłumik albo na kolektorze .Cos tam może odpryyskiwac po zgaszeniu silnika.chyba że to coś w stylu złośliwość rzeczy martwych:D. Może ktos miał podobne problemy to coś pomoże. RAAAD wielkie dzieki za odpowiedz, kazda podpowiedz jest mi pomocna bo wtedy moge tym glábom w UK pokazac palcem gdzie lezy problem. Oczywiscie bede wdzieczny za wszelkie wskazowki!! Edited July 5, 2010 by apollo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzislaw140 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ja w swojej P12 mam to samo. Myślę że to katalizator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 No tak Polak zawsze sobie poradzi:D i potrafi zrobic.A czy to bedzie to to sie okaże, sa jeszcze blachy nad całym tłumikiem może jakas jest luzna i coś tam też sie dzieje .Pewnie ktos jeszcze posłuży radą. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest apollo Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 No tak Polak zawsze sobie poradzi:D i potrafi zrobic.A czy to bedzie to to sie okaże, sa jeszcze blachy nad całym tłumikiem może jakas jest luzna i coś tam też sie dzieje .Pewnie ktos jeszcze posłuży radą. Pozdrawiam. Dzieki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 czytamy regulaminek i tagujemy następnym razem oki .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulisses Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 To normalny objaw - nie ma się czym przejmować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest remik_p12 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Prawie w każdym aucie tak jest, gdy silnik jest gorący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest apollo Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 witam, moze to i normalny objaw ale ciezki do zniesienia. Moj samochod to jak cykajaca bomba. Czy zgodzicie sie z poprzednimi wpisami ze to wina katalizatora? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest remik_p12 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Heh. Jeśli by tak było to co tydzień byś go wymieniał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciej__ Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 witam, moze to i normalny objaw ale ciezki do zniesienia. Moj samochod to jak cykajaca bomba. Czy zgodzicie sie z poprzednimi wpisami ze to wina katalizatora? pozdrawiam A co Ci to przeszkadza jak juz jest po zgaszeniu auta? Ja bym sie nie przejmowal, bo to efekt rozgrzanych elementow. Czasem tarcze hamulcowe tez sobie lubie postrzelac;) BTW, wyzywanie wszystkich "angoli" od glabow nie jest zbyt kulturalne. Zawsze mozesz wrocic do PL jak Ci sie tam nie podoba;) Pzdr, Maciej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabel Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Jak wiekszosc napisala ;to jest normalka gdy stygna rozgrzane elemety wydechu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts