Guest lukasz6 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Witam Ostatnio w swoim samochodzie wymieniałem łączniki stabilizatora i gumy stabilizatora i od momentu wymiany słychać buczenie z przodu, dokładnie w prawym kole. Buczenie znika podczas hamowania i przyśpieszania. Proszę o radę co to morze być. Podnosiłem samochód do góry i nie było słychać żeby łożysko szumiało. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Witam Ostatnio w swoim samochodzie wymieniałem łączniki stabilizatora i gumy stabilizatora i od momentu wymiany słychać buczenie z przodu, dokładnie w prawym kole. Buczenie znika podczas hamowania i przyśpieszania. Proszę o radę co to morze być. Podnosiłem samochód do góry i nie było słychać żeby łożysko szumiało. Pozdrawiam. sam wymieniałeś? może coś mechanicy "dobrze zrobili" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lukasz6 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Sam wymieniałem te części i to nie pierwszy raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Może sprawdz swożen dolny.Albo cos w oponie sie wbiło i nadaje takie szumy w czasie jazdy napedu i hamowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.