Kazimierz63 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Tym razem sprawa banalna ale jestem ciekawy waszych odczuć po zaglądnięciu do starannie umieszczonych i podświetlanych lusterek w osłonach przeciwsłonecznych. Urody modela nie mam ale aż tak szpetny nie jestem. Lusterka (i kierowcy i pasażera) nie dość, że powiększają, to jeszcze strasznie zniekształcają. Czy we wszystkich samochodach jest tak samo czy tylko mnie ktoś zrobił kawał i dał lusterka z jakiegoś gabinetu śmiechu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jark Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Tym razem sprawa banalna ale jestem ciekawy waszych odczuć po zaglądnięciu do starannie umieszczonych i podświetlanych lusterek w osłonach przeciwsłonecznych. Urody modela nie mam ale aż tak szpetny nie jestem. Lusterka (i kierowcy i pasażera) nie dość, że powiększają, to jeszcze strasznie zniekształcają. Czy we wszystkich samochodach jest tak samo czy tylko mnie ktoś zrobił kawał i dał lusterka z jakiegoś gabinetu śmiechu. Dziwne, u mnie jest 1 ale jest ok. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekJQ Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Tym razem sprawa banalna ale jestem ciekawy waszych odczuć po zaglądnięciu do starannie umieszczonych i podświetlanych lusterek w osłonach przeciwsłonecznych. Urody modela nie mam ale aż tak szpetny nie jestem. Lusterka (i kierowcy i pasażera) nie dość, że powiększają, to jeszcze strasznie zniekształcają. Czy we wszystkich samochodach jest tak samo czy tylko mnie ktoś zrobił kawał i dał lusterka z jakiegoś gabinetu śmiechu. U mnie obydwa "odchudzają". Myślałem, że to celowy zabieg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiunkt Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 U mnie też lusterka zniekształcają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.