Guest pioolc Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Witam, Chciałem zapytać czy kupując np to radio CD http://allegro.pl/item1103387225_nissan_almera_cd.html i wkładając do swojej almery będzie działać czy będą problemy z odpalenie. Bo w instrukcji przeczyłem że radio dostrojone jest do konkretnego immobilizera czy coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino987 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Wiem, że to nie jest odpowiedź na pytanie ale czy nie lepiej kupić normalne radio CD/MP3? Za 200pln można już kupić nowego Pioneera, JVC czy Kenwooda. W używce wyrwiesz Clariona czy Alpine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 no i to z ogłoszenia CD-r ki czyta jakby łaskę robiło kolega dobrze radzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pioolc Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 no i to z ogłoszenia CD-r ki czyta jakby łaskę robiło kolega dobrze radzi Teoretycznie mógł bym zakupić nowe nie fabryczne tyle że nie będzie wyświetlać na komputerze nazwa stacji, kontrolowanie radia z kierownicy i z panelu środkowego może być utrudnione lub nie możliwe (z tego co przeczytałem)jak i z itd. . Almere kupiłem kila dni temu i już zdążyłem zepsuć radio. I chciał bym żeby w środku zostało fabrycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino987 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Nie bedzie wyświetlać stacji na komputerze ale bedzie na swoim wyświetlaczu, sterowanie z kierownicy też można podpiąć, większość firm ma takie adaptery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pioolc Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Nie bedzie wyświetlać stacji na komputerze ale bedzie na swoim wyświetlaczu, sterowanie z kierownicy też można podpiąć, większość firm ma takie adaptery. Szukałem, tych adapterów nigdzie nie znalazłem do Nissana Almery z 2003 po FL :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.