daniel_a Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 witam czy może miał ktoś z was taki problem jak ja przy skrecie obojętnie w która strone <podczas jazdy> słychać piszczenie już nie wiem gdzie celowac przód ok klocki tarcze tył ok bebny okładziny 1 klasa . wał nasmarowany <kalamitki> a przy skrecie słychać tak jak sie kółko kreci tak piska pomóżcie bo juz mi sie pomysły skonczyły pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 łożyska kół ,,? zapowietrzone hamule ?///?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_a Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 cześć dzięki za podpowiedz łożyska sa ok a powiedz mi co maja zapowietrzone hamulce?? pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżem Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Piszczy tylne koło po wewnętrznej od skrętu z powodu blokady mostu LSD. wsłuchuj się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF-ROADER Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 .... może po prostu wyłącz przedni napęd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_a Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Piszczy tylne koło po wewnętrznej od skrętu z powodu blokady mostu LSD. wsłuchuj się i co proponujesz Dżem ????? .... może po prostu wyłącz przedni napęd OFF-ROADER daj spokój myślałem ze coś mądrzejszego napiszesz ale dzieki za inicjatywe jeszcze przypadkiem punkcik dla ciebie ale na zdrowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżem Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 i co proponujesz Dżem ????? Nic Kolego nie proponuję. To jest jeden z objawów prawidłowo działającej blokady. Nie jeden Ci jej w tym momencie zazdrości. Uwierz na słowo. Mnie też popiskuje i jestem happy bo może w terenie dupsko uratować. Poczytaj, przemyśl a potem analizuj bez paniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_a Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 i co proponujesz Dżem ????? Nic Kolego nie proponuję. To jest jeden z objawów prawidłowo działającej blokady. Nie jeden Ci jej w tym momencie zazdrości. Uwierz na słowo. Mnie też popiskuje i jestem happy bo może w terenie dupsko uratować. Poczytaj, przemyśl a potem analizuj bez paniki. Dżem no chyba nie chcesz mi powiedzieć ze jak coś piska to jest ok wcześniej mi nie piskało i też było ok chyba że żle czytam . jeszcze raz jak jak jade bez załączonej blokady i skręcam to mi coś piszczy <20tyś temu nie piszczało> dobiega z tyłu auta pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 cześć dzięki za podpowiedz łożyska sa ok a powiedz mi co maja zapowietrzone hamulce?? pzdr. zapowietrzone hamule powodują to że klocki nie cofają sie do końca co może powodowac przy skrętach że klocek opada na tarcze i piszczy lub poprostu popiskuje ,, nie chodzi oczywiście o max zapowietrzenia ,,,taka sugestia ,,,, taka burza mózgów ,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_a Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 zapowietrzone hamule powodują to że klocki nie cofają sie do końca co może powodowac przy skrętach że klocek opada na tarcze i piszczy lub poprostu popiskuje ,, nie chodzi oczywiście o max zapowietrzenia ,,,taka sugestia ,,,, taka burza mózgów ,,, hmm o może coś w tym jest tylko że z tyłu mam okładziny ale sytuacja podobna dzeki złote myśli sa najlepsze pzd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF-ROADER Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 OFF-ROADER daj spokój myślałem ze coś mądrzejszego napiszesz ale dzieki za inicjatywe jeszcze przypadkiem punkcik dla ciebie ale na zdrowie Jak już wyłączyłeś ten przód .... Sprawdź zbieżność , w Terrano lubi się samo przedstawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts