Guest dodka79 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Pomocy....proszę o info, gdzie w x-trail t20 znajduje się filtr przeciwpyłkowy.....za chińskiego Boga nic nie mogę znaleźć w instrukcji...kombinacje były różne....ale gdzie to wsadzić....NIE WIEM....pomóżcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkowal Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Zakładam ze chodziło Ci o model T30 (a nie T20). To dla niego instrukcje wymiany znajdziesz pod tym adresem: Mikrofiltr T30 Jest to instrukcja dla wersji z kierownicą po prawej stronie, a więc trzeba ją czytać z odpowiednią poprawką Link to comment Share on other sites More sharing options...
perkozek Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Odpowiedź na pytanie gdzie jest filtr pyłkowy można odnaleźć w poście: link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest angol Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 dzis przypadkiem znalazlem za schowkiem w nogach pasażera, trzeba wyjąć cala kieszeń i tam za białą zaślepką Link to comment Share on other sites More sharing options...
perkozek Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 dzis przypadkiem znalazlem za schowkiem w nogach pasażera, trzeba wyjąć cala kieszeń i tam za białą zaślepką A ja właśnie chciałbym zakupić tą małą białą zaślepkę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.