Guest redik Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Witam, W swoim xtrailu zauwazylem ze przy hamowaniu, zaraz po zatrzymaniu, czyli kiedy przód samochodu "podnosi" sie, slysze delikatnie skrzeczenie, pewnie amortyzatory. Czy macie tak samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest georg890 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 W moim jest podobnie, i tez sie zastanawiam nad przyczyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mplaski Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Czesc, U mnie to samo a na przegladzie amortyzatory ok, obstawialbym bardziej uklad hamulcowy...... pozdr. M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtgor Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 To amortyzatory w serwisie ok bo działają prawidłowo a że skrzypią to jak widać standard nissana, u mnie skrzypią jak jadę po nierównej nawierzchni i jak otworze szybę to lekko słychać. Ja sie pozamykam to mam spokuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest redik Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Czesc, U mnie to samo a na przegladzie amortyzatory ok, obstawialbym bardziej uklad hamulcowy...... pozdr. M. W sumie to mnie pocieszyliscie, oznacza ze taki tam urok modelu. Eeee, nie chce mi sie wierzyc w układ hamulcowy. W czasie hamowania z dowolnej predkosci jest cisza kompletna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szumacherek Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 u mnie nic nie słychać wydaje się amorki nie powinny skrzypieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjan Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Mi skrzypiały w Primerze. Okazało się że skrzypi w miejscu górnego połączenia amorka z nadwoziem. Rozkręciłem, przesmarowałem, skręciłem i już cisza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.