wlad69 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 witam! tak jak w temacie-mam pekniete szklo w lewym reflektorz.czy da sie wymienic samo szklo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sten Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Gdzieś o tym czytałem na forum..musiałbyś poszukać ten temat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlad69 Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Gdzieś o tym czytałem na forum..musiałbyś poszukać ten temat.. szukalem poprzez szukajke forumowa ale nie znalazlem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rav1975 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 witam! tak jak w temacie-mam pekniete szklo w lewym reflektorz.czy da sie wymienic samo szklo? nie - taką kiedyś dostałem odpowiedź od osoby, która zajmuje się naprawą reflektorów. Klosz z tworzywa sztucznego jest wklejony w lampę. Ale jeśli masz dużo czasu i drugą lampę, która ma pourywane uchwyty, to możesz się w to zabawić. Szlifierką musisz oczyścić swoją starą lampę z pozostałości klosza, a klosz z "dawcy" oczyścić z obudowy lampy. I wklej np klejem do wklejania szyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.