Guest Cysiek89 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Witam mam problem z gazem taki iż gdy załaczona jest instalacja i jazda na gazie nie wskazuje mi rezerwy jak wczesniej czyli miganie ostatniej zielonej diody od wskaźnika poziomu gazu. Lecz gdy wyłącze gaz zaczyna normalnie dzialac wszystko. Instalacja BRC, mikser pod filtrem powietrza. Nie wiem co zrobic z tym fantem, może byc ze pomoze odlaczenie akumulatora, czy konieczna bedzie wizyta u gazownika, bądz dalo by sie to jakos zrobic z poziomu komputera i gdzie bym dostal kabel do tej instalacji oraz oprogramowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 może przeczyść styki na butli na początek ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cysiek89 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 może przeczyść styki na butli na początek ,,, bo zdażyla sie ze czasami zaskakiwalo na chwile. mozliwe by to bylo ze cos w butli z wskaznikiem jesli stykinie pomogą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 może mieć podpiętą masę pod Wielozawór i jak odpalasz to zabiera wielozwór Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.