Guest krzysztof0440 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Witam posiadam primere 1997 rok 2.0 td, auto jezdzi normalnie odpala nie ma żadnych problemów a pali mi sie lampka check engine. Nie wiem co to może być dodam że tankowałem ostatnio na bp i może te paliwo było jakieś złe, czy filtr jest zabrudzony od paliwa. Sprawdziłem wszystkie płyny i w porządku. Może da się zrobić co we własnym zakresie?.Czy ktos z was też miał podobne objawy?. Proszę o podpowiedz. Dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek1958 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Odwodnic lub wymienic filtr paliwa. Jesli to nie to to zrobic autodiagnostyke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweleknowakowski Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 najpierw szukamy. znalazłbyś np. coś takiego: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/18527-p11wp11-td-kody-bedow/ po zrobieniu auto diagnostyki powinieneś się dowiedzieć co auto chce Ci powiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szery Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 kiedyś tak miałem ale po wymianie filtra wszystko było o.k .Lepiej nie zwlekaj bo wykończysz nastawnik a to kosztuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.