Manifestus Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Witam, poszukuję przewodu hamulcowego (metalowy, tył lewa strona) do Nissana Almera (N15) 95. 1.6 - benzyna. Bardzo proszę o pomoc, gdzie go można kupić w internecie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 w pierwszym lepszym dobrze zaopatrzonym sklepie motoryzacyjnym, lub w takim gdzie prowadzą części do Lublina itd, kupisz na metry lub centymetry i będzie na pewno pasował, czyli zmierz swój i idź do sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizolow Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 w pierwszym lepszym dobrze zaopatrzonym sklepie motoryzacyjnym, lub w takim gdzie prowadzą części do Lublina itd, kupisz na metry lub centymetry i będzie na pewno pasował, czyli zmierz swój i idź do sklepu [/quot witam,racja, stary w reke i do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manifestus Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Jestem za granicą, dlatego zależy mi na sklepie internetowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiPlis Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Tutaj link produkują na wymiar i jest wyszukiwarka. Kiedyś widziałem na allegro produkty tego producenta, też będę zmieniał tył bo nad tłumikiem jest lekka masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil87ldz Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 witam a ja chcialem sie dowiedziec orjentacyjnie ile moze kosztowac wymiana przewodow z tylu z robocizna, jak ktos ma namiar na jakis dobry warsztat w lodzi to niech da znac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.