Guest sebastianp10 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Witam koledzy proszę o pomoc mam problem z hamulcami a konkretnie prawy tył,myslałem że to linka bo ręczny słabo trzymał ale po wymianie linki niewiele się zmieniło.Musiałem mocno zaciągnąć ręczny aby samochód stanął teraz po zimie ściągnąłem koło tylne i tarcza jest pokryta rdzą cała nieznam się ale mi to wygląda na zapieczony cylinderek bardzo proszę o pomoc.czy to cylinderek jeśli tak to jaki jest rozmiar znalazłem na internecie ale pisze że to do heczbeka a mam sedana czy będzie pasował? primera p10 2.0 16v Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynszyl Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 to co ty masz skoro piszesz o tarczy... albo cylinderki albo tłoczek. co do wymiarów - tłoczek 34mm - p10, tył, ham. tarczowy, tłoczek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sebastianp10 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 to co ty masz skoro piszesz o tarczy... albo cylinderki albo tłoczek. co do wymiarów - tłoczek 34mm - p10, tył, ham. tarczowy, tłoczek. słusznie tłoczek dzieki za informacje nie wiem czy sie za to brać samemu czy to mnie nie przerośnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek1958 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Prosze wejsc w primerze od p10 do p11.144 i bedzie tam link na gorze Reanimacja zacisku tylnego instrukcja mocno ilustrowana poczytac i podziekowac koledze ktory to wstawil i zdecydowac czy samemu dasz rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 i kolega sobie strzeli przeglądarkę Firefox co poprawia błędy ja poprawiłem słowo na "h" a nie na "ch" i bo były 2 błędy ,,,,, ja się nie wymądrzam ale mam taką przeglądarkę i mnie skutecznie uczy jak pisać po polsku ..Pozdrawiam i temat jak temat z heblami czeka mnie to samo wiec poluje na zaciski z allegro i strzele regeneracje i podmianę bo szybciej a są też zest napr, po ok 35 zł do tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.