kaczy46 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Witam panowie chce kupic maxe 2006 i kurde swieca sie jej kontrolki slip tcs off i airbagu i teraz pytanie co to jest ten slip i czy jest powiazany z tcs?? i jakie powody moga byc zaswiecenia sie, airbag to albo tasma piznela albo cos kabinowane bylo...i jeszcze jedno pytanie bo sa el skladane lusterka ale sklada sie tylko prawe a lewe sie nie sklada i wlasciciel powiedzial ze to dlatego ze nie ma lewego glosnika piszczka w tym trojkacie kolo lusterka jest to mozliwe, sprzet grajacy jest bose. Aha dodam ze te kontrolki zapalily mu sie niby po wymianie licznika bo cos szwankowal i licnzik wymieniany widac bo ma 9 tys nabite... dzieki za wszelkie info pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrol 260 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Temu sprzedawcy to powiedz tak: I mijaj taki gruz z daleka, oczywiście obydwa lusterka powinny się składać, głośnik nie ma z tym nic wspólnego, a co do liczników no chłopie przytomny jesteś?? jak by to była prosta usterka polegająca na skasowaniu jakiegoś błędu , lub adaptacji, to ten ktoś by to do sprzedania ogarnął, a mi to pachnie grubym szczepem. P.S Daj link do ogłoszenia, bo swego czasu oglądałem kilka złomów może coś Ci podpowiem, nie mniej jednak ja bym to minął szerokim łukiem, dopłacił i kupił coś w pełni sprawnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.