słonik Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Witam Nie mam zielonego pojęcia, a widzę plamę pod autem ale tak bardziej po środku, no na pewno nie z przodu Czy to normalne? Pierwszy raz załączyłem teraz klimę od zakupu tak porządnie (chodziła z godzinkę). Na płyn od chłodnicy mi to nie wygląda,hamulcowy chyba też nie...olej też nie więc pozostało mi zaufać, że to po prostu woda z klimy..ale czy na pewno? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek90 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 To napewno woda z klimy, w p12 jest chyba gumowy waz ktory wychodzi gdzies w okolicy wydechu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
słonik Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Ok to super, bo się bałem że to ma cięknąć gdzieś w okolicy przodu tam pod chłodnicą Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voyager1956 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 skrapla się jak po chłodzeniu ileś czasu w ciepłym postoi. Wężyk wychodzi z plastykowej obudowy na prawo od pedału gazu .Objaw normalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.