Guest spawacz1111 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 witam.wiem ze jest tu troche napisane o sprzeglach na forum lecz zastanawia mnie jedna rzecz.mam do wymiany łozysko oporowe lecz jak juz bede robic to wole wszystko od razu (jest to troche roboty nie ukrywajmy a jesli juz rozbierac to raz na dlugi czas) miałem juz sprzeglo aisin (niby takie swietne) i potrzymalo miesiac(zrobilem ok.15tys km.) teraz kupilem najtansze z nipparts i łozysko oporowe slychac na biegu jałowym.sam juz nie wiem jakie sprzeglo kupic.chodzi mi o kompletny zestaw.jaki zestaw jest najlepszy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Ten temat pewnie czytałeś. Mi też słycgać łożysko oporowe na luzie. Ale nie czuje żeby coś sie działo na sprzegle itd. Czytałem że w nowych nismo QQ czy innych słychac. To w naszych chyba nie ma co sie przejmować. Skoro w nowych tak jest i w serwisie mówią że ten typ tak ma . Buraki jedne ten typ tak ma. A wadomo że powinno być cicho. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/25304-sprzgo-aisin-valeo-czy-co-innego/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spawacz1111 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 no tylko mam wrazenie ze niedlugo to lozysko sie rozleci w cholere.codziennie robie ponad 120km wiec nie moge pozwolic tak sobie na usterke ze sprzeglem na trasie.wole miec sprawne na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAAD Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Wiem że sprzegła LUK są dobrej jakości . Tylko nie wiem jak w naszych nismo jest z tą firma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spawacz1111 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 zastanawialem sie nad sachs,wiem ze w mercedesie sie swietnie sprawuja wiec moze w nismo tez sie da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.