sebaoo2 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Witam, kupiłem almerkę n16 sedan. Zauważyłem że nie ma lampki w bagażnika, i teraz pytanko czy w ogóle nie ma oświetlenia bagażnika z sedanie czy po prostu ktoś ją wyją i można ja po dokupić, dodam że na allegro nie ma, albo ja zle szukam. znalazłem hehe tam nie ma lampki jakieś tylko się wciska samą żarówkę standardowa W5W Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_conejo Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 No typowe rozwiazanie nissana tylko pogratulowac japonskiej mysli technicznej. Czasami to auto mnie rozbraja ale ogolnie jest cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgeca Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Hmmm to dziwne ... u mnie lampeczka jest więc zdecydowanie coś jest nie tak u Ciebie. Jak chcesz to strzelę foteczkę tej lampki. Co prawda nie daje jakoś mega dużo światła, ale w ciemnych zadupiach wystarczająco oświetla wnętrze. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zeppy24 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Widocznie poprzedni właściciel zgubił plastikowy klosz, trochę wystaje bo jest półokrągły więc łatwo można o niego zahaczyć i spadnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.