Guest macko_pl Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Witam, zdaję sobie sprawę że kiedyś napewno ktoś zadał podobne pytanie - szukałem na forum nie znalazłem mianowicie mam prośbę o podesłanie schematu bezpieczników do p12 z 2004r. wersja hatchback - razem z ich opisem. Bardzo dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
keey Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Opisówka do bezpieczników powinna być na pokrywie skrzynki z nimi. Nie chcę podawać linka do innego forum ale szukając w google są schemaciki po polsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest macko_pl Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 wiesz co szukałem i nie znalazłem ;/ opisy na pokrywie są ogólnikowe Jeszcze raz ponawiam prośbę, czy mógłby ktoś przesłać mi schemat z opisem bezpieczników ?? Będę BARDZO wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
milsa666 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Tu masz wycinek z serwisówki dotyczący "elektryczności" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest macko_pl Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Dzięki wielkie ... trzy razy to przejrzałem i nie mogę znaleźć między innymi bezpiecznika od zapalniczki ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
milsa666 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Dzięki wielkie ... trzy razy to przejrzałem i nie mogę znaleźć między innymi bezpiecznika od zapalniczki ;/ Skup się - patrzysz na stronie PG-3 i wybierasz dowolny bezpiecznik (jest tam numer i ilość dopuszczalnych amperów), np. nr 7 i 20A (DEF NAVI THEFT) - idziesz na stronę PG-92 i widzisz, w którym miejscu jest umieszczony ten bezpiecznik w "skrzynce", tj. FUSE BLOCK-JUNCTION BOX( J/B ) - idziesz na stronę PG-81 i widzisz gdzie ta skrzynka jest umiejscowiona w samochodzie Dalsza procedura jest już jasna. Tak samo robisz z dowolnym obwodem. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest macko_pl Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 hehe dzięki przysiądę i ustalę dzięki wielkie za pomoc !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.