Guest CarBike Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 witam kolegów mam taka sprawę znajomy wymieniał alternator u siebie w autku. Dał mi wtyczkę oryginalna lecz ona jest na 3 przewody, dwa żółto czarne oraz jeden biało czerwony natomiast w nowym alternatorze jest wejście tylko na dwa przewody (opisane + i -) czy ktoś posiada rozpiska przewodów z Maxima 3.0 24v 95r wersja USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przedszkolak Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 witam kolegów mam taka sprawę znajomy wymieniał alternator u siebie w autku. Dał mi wtyczkę oryginalna lecz ona jest na 3 przewody, dwa żółto czarne oraz jeden biało czerwony natomiast w nowym alternatorze jest wejście tylko na dwa przewody (opisane + i -) czy ktoś posiada rozpiska przewodów z Maxima 3.0 24v 95r wersja USA Poszukaj w Manualu, linki na górze forum Maximy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CarBike Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Szukam ale nie mogę wykapować co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.