Guest gators Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Witam. Wczoraj po tygodniowym postoju mojej p12 chcialem ja odpalic ale nie udalo sie to.za pierwszym razem po przekreceniu kluczyka rozrusznik nie zadzialal, wszystkie kontrolki swiecily sie, po ponownej probie wlaczyla sie dmuchawa na chlodnicy i rozrusznik zaczal krecic ale silnik nie chce zaskoczyc.dodam ze sprawdzilem wszytkie bezpieczniki, odlaczalem akumulator na cala noc.pomimo tego nadal to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imurabus Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 oby nie, ale może być to: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/75942-uszkodzony-komputer-p12-sterownik-objawy-naprawa/page__p__796552__hl__sterownik__fromsearch__1#entry796552 pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gators Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Problem rozwiązany Okazało się, że w wiązce kabli pomiędzy komputerem a przekaźnikami robiło się zwarcie.A słyszałem juz wiele diagnoz przez popsuty sterownik komputera,czujnik położenia wału itd.Dobry elektryk to podstawa a nie taki co wpada z laptopem i jak mu sie nie uda połączyć to rozkłada ręce i ucieka od samochodu:)Większość jak usłyszał,że chodzi o P12 od razu rezygnowała.Pewnie tacy z nich 'fachowcy' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.