Pablox007 Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Witam serdecznie! Jestem nowy więc nie wiem czy w odpowiednim miejscu piszę, jeżeli nie to przepraszam! Mam problem taki, że po włożeniu wstecznego nie świecą mi tylne światła wstecznego i nie działają mi czujniki cofania! Zauważyłem że czasami to wszystko załapie i działa, bezpieczniki sprawdziłem, podejrzewam że to problem z czujnikiem gdzieś w okolicy skrzyni w związku z tym mam prośbę o podanie lokalizacji w/w czujnika(ewentualnie jakiegoś schematu skrzyni) i jak się do tego zabrać? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal801 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Jaki silnik i jaka skrzynia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablox007 Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Witam! Silnik 1,5 dci, skrzynia manualna 6-cio biegowa! Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JjS Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Voila. Opis wyłącznika, dla obu wersji skrzyni MT6 Backup Lighting.pdf Switch.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablox007 Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Dziękuję bardzo za schematy, będę próbował tylko nie wiem czy w tym tygodniu znajdę czas ale jak pogrzebię i coś zrobię to się odezwę. Pozdrawiam serdecznie! Witam ponownie! Zabrałem się w końcu za to i okazało się, że to czujnik, ale rozebrałem go podgiąłem blaszki, zapuściłem płynem do potencjometrów i śmiga. Pozdrawiam wszystkich!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.