Sagu Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Witam. Kilka dni temu przy wymianie klocków hamulcowych okazało się że mam zerwany gwint w jednej z prowadnic zacisku hamulcowego. W związku z tym mam do was pytanko. Czy te prowadnice różnią się wielkością w zależności od silnika? Czy można nagwintować to na większy gwint jeśli nie znajdę czegoś na zamianę? Pozdrawiam Almera 2.2 dCi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest macin Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Przyłączam się. Ja właśnie poszukuję, ponieważ moja się wyrobiła - gumka nie trzyma prawidłowo i chciałem wymienić. W ASO zaśpiewali 165 PLN za komplet 2. Ja poszukuję jedną z gumką. W ASO chcieli VIN bo niby w 2003 roku była jakaś zmiana. Ja mam Almerę 1.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzech Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Przyłączam się. Ja właśnie poszukuję, ponieważ moja się wyrobiła - gumka nie trzyma prawidłowo i chciałem wymienić. W ASO zaśpiewali 165 PLN za komplet 2. Ja poszukuję jedną z gumką. W ASO chcieli VIN bo niby w 2003 roku była jakaś zmiana. Ja mam Almerę 1.5. tu pytaliście? Warszawa, Ogórkowa 69, tel.792-537-992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest macin Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Właśnie dostałem info z InterCars, że mają taki zestaw z prowadnicami. Cena 64,60 PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denver1979 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Witam. Kilka dni temu przy wymianie klocków hamulcowych okazało się że mam zerwany gwint w jednej z prowadnic zacisku hamulcowego. W związku z tym mam do was pytanko. Czy te prowadnice różnią się wielkością w zależności od silnika? Czy można nagwintować to na większy gwint jeśli nie znajdę czegoś na zamianę? Pozdrawiam Almera 2.2 dCi Pewnie są takie same bo w instrukcji jest tylko to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.