szakal244 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Witam wszystkich. Mam problem z zaprogramowaniem 2ch pilotow do swojej P11 2.0 TD z 98r, tzn po zaprogramowaniu pierwszego pilota nie dziala pilot drugi uprzednio zaprogramowany i tak na zmiane. Wiem ze moge zaprogramowac tylko 4 kluczyki, czyli to oznacza ze nie moge juz miec 2ch zaprogramownych pilotow naraz? Czy mozna cos w zwiazku z tym zrobic? Thx for all posts!! Temat zamkniety - programowanie dwoch pilotow naraz. Miłego!! No Thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pchaker Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Też miałem ten sam problem, jeden przestał mi działać aż znalazlłem na forum taki instruktaż. Jak już zaczniesz to musisz programować obydwa piloty bo kasuje ustawienia. Oto on: 1. przekręcić kluczyk w stacyjce 6 razy w ciągu 10 sekund (włączasz zapłon i wyłączasz), po 6 razie na pozycję ACC i powinien mrugnąć kierunkami 2 razy. 2. trzymając pilota blisko stacyjki wcisnąć i trzymać na pilocie UNLOCK, trzymając UNLOCK wciskasz 3 razy LOCK- powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 3. następnie bierzesz drugiego pilota i też wciskasz i trzymasz UNLOCK i 3 razy wciskasz LOCK- znów powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 4. na końcu przekręcasz na pozycję ZAPŁON i wtedy powinien mrugnąć 2 razy. U mnie to zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.