Guest scoopek Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 mam pytanie co do skrzyni w nissanie sunny 92 gti . okolo 6 miesiecy temu poprosilem znajomego o wymiane sprzegla . wymienil je, ale nie jestem pewny ile oleju wlal bo nie ufam mu ale po tym co zaraz napisze to zobaczycie dlaczego . ile oleju powinno byc ? gdy oddalilem sie od garazu jakies kilka kmilometrow podczas wymiany sprzegla koles zadzwonil i mowi ''ze nie moze odkrecic korka oleju w skrzyni i musi olej wlac przez dziure gdzie jest czujnik predkosci '' wtedy nie wiedzxialem o co chodzi i mowie naprawiaj jak uwazasz byle dobrze , powiedzial bedzie git . gdy wrocilem do garazu kolejnego dnia kotles mowi spoko zrobione ups.. tylko nie chcial wyjsc czujnik i go rozjebalem .ale spoko kupimy na szrocie za 40 zl. tak sobie czekalem kolejne kilka miechow az kotles zapadl sie pod ziemie . co do sprzegla to dziala jak narazie 3000km zrobilem ale nie wiem ile jade i kilosow tez nie nabija . wiedzialem tamtego dnia ze cos bedzie lipa z tym czujnikiem . szukalem w anglii a na wakacjach w polsce ostatnio znalazlem na allegro za 70zl i mowie yupiiiiii mam . kolejny zonk czujnik dotarl ale nie na linke jak ja mialem tylko elektryczny 93'...mowie nie mam mocy do tego . kotlesia dopadne to odda za wszystkie .moja prosba to czy ktos z was ma namiary na jakies auto szroty albo jakis sklep co moze to miec bo nissan kaze czekac i nie wiadomo czy bedzie . znajac ich /auto z 92 maja gdzies i powiedza nie panie wez pan skrzynie kup nowa ...hahaha zreszta pytalem sam mieszkam w anglii i nie moge znalezc . prosze o jakies pomysly bo juz wysiadam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek1958 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Bardzo duzy szrot we Wroclawiu AUTO MARPO Ul Armii Ludowej 29 w dzielnicy Psie pole , 100m od drogi krajowej E8 , w sasiedztwie salonu Nissana . Konkretnie wyjazd z Wroclawia na Warszawe. Bedzie blisko tez Korona . Telefon 71 329 61 42 . Kolega mowil ze trzeba sie targowac . Drugi jest tez w Bykowie (chyba za Olesnica ) . Telefon musisz znalesc Teraz czytam ze mieszkasz w Anglii ale mysle ze to nie bedzie problem moze Ci wysla do Angli . Dogadaz sie lub jakis kolega Ci kupi i wysle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.