Guest euphonic Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Witam, mam takie pytanie, mam prime p10 sedan z centralnym bez pilota od nowości. Tak się zastanawiałem czy można by było pod seryjny komputer/sterownik zakodować klucz, czy musiałbym zmienić całą instalację centralki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 raczej nie, kup jakikolwiek alarm lub zwykłe sterowanie centralnym na pilota i będzie gott, nie zapomnij też o siłowniku sterującym do drzwi kierowcy, bo w oryginale tam nie masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest euphonic Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Dzięki za odp. Ale o co chodzi z tym siłownikiem. Mam go w drzwiach od kierowcy, ale sterowany jest po przekręceniu kluczem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Mam go w drzwiach od kierowcy, ale sterowany jest po przekręceniu kluczem jak nie masz centralnego z pilota to na 99% nie masz tam siłownika, tylko przełącznik przy zamku który albo otwiera albo zamyka pozostałe drzwi, i dlatego trzeba dołożyć siłownik sterujący Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest euphonic Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Aha, ale w pozostałych drzwiach to już jest co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 no jak się otwierają i zamykają to chyba tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest euphonic Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 A powiedz mi jeszcze jedno. Jakbym kupił centralke z pilotem od innego nissana, dało by radę podłączyć czy musiałbym zmieniać siłowniki jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.