kapelan78 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Witam , poza oczywistymi problemami z termostatem ( co rok wymiana + płyn + serwis + pieprzenie serwisu że ten typ tak ma ) pojawił się nowy problem . Otóż gdy ustawiam temperaturę na LO - jest ok , jak dam tylko na 16.5 stopnia - od razu gorące powietrze Bez względu na temperaturę silnika Czy ktoś przerabiał ten problem????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal801 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Czujnik klimatronika padł lub coś sę wypieło przy nim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapelan78 Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Dzięki kolego , sprawdzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jankbkak Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Witam , poza oczywistymi problemami z termostatem ( co rok wymiana + płyn + serwis + pieprzenie serwisu że ten typ tak ma ) pojawił się nowy problem . Otóż gdy ustawiam temperaturę na LO - jest ok , jak dam tylko na 16.5 stopnia - od razu gorące powietrze Bez względu na temperaturę silnika Czy ktoś przerabiał ten problem????? tak mam to samo i wiele innych rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapelan78 Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 Kolego dzięki poradzie jednego z forumowiczów problem wyeliminowałem za 10 zł i 10 sekund Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuMeR Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Nom to napisz chociaz dzieki kogo radzie udalo ci sie to zrobic i co bylo tego powodem ? Ludzie szukajac takiego problemu beda juz mieli odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapelan78 Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 Jeden z kolegów doradził tak. Pod włącznikiem świateł awaryjnych jest okrągły otwór w plastiku poprzecznie przedzielony poprzeczkami . pod nim podobno kryje się czujnik w formie wentylatora Za radą kolegi kupiłem sprężone powietrze w sklepie komputerowym ,rurka między te małe poprzeczki , 10 sekund czyszczenia i stał się cud. DZIAŁA Znalazłem mój wybawca to użytkownik logis - jeszcze raz dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.