Guest bartini Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Witam! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem K11 przebieg 55 tys km z czego 4,5 tys zrobiłem nim sam. Autko sprawdziło się zarówno w trasie (wycieczka 700km w Bieszczady) jak i w trybie miejskim . Jest tylko mały niuans który mnie w tym aucie denerwuje: ruszając drążkiem zmiany biegów na biegu jałowym jak i przy zaminie na wyższe biegi słyszę jakieś hałasy! :? Jak temu zaradzić??? Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich użytkowników Micrusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest goro_pl Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 jezeli mowisz o brzeczeniu, jakby poluzowana srubka czy cos takiego to mam cos podobnego i z tego co sie orientuje inni tez mieli z tym problemy, a najlepszy sposob zeby sobie poradzic to TURN ON MUSIC podkrec radyjko i w trase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RYBOOK Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Miałem podobny problem brzęczący drążek zmiany biegów szczególnie na 5 biegu. Zaczołem od odkręcenia osłony termicznej z nad katalizatora ,wykręciłem cały drążek na którym występował luz na łączniku ,wstawiłem nową śrubę i skręciłem teraz jest cichutko i przyjemnie .Wszystko to zrobisz sam bez dodatkowych kosztów. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.