Guest yayo Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 no tak, wysiadam sobie z fury, i jak dotknę blachy drzwi, to mnie prąduje, dość lekko co prawda, jednak wkurza mnie to co robić? (poza nie dotykaniem blach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
primeraW10 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 no tak, wysiadam sobie z fury, i jak dotknę blachy drzwi, to mnie prąduje, dość lekko co prawda, jednak wkurza mnie to co robić? (poza nie dotykaniem blach) mozesz jeszcze zamontowac sobie odgromy do butow a tak powaznie to czesta przyczyna sa ubrania pokrowce itp. jesli duzo sztucznizny to sam sie elektryzujesz i kopie Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 jak wysiadasz najpierw złap za jakąś blachę np drzwi i dopiero potem wysiadaj, trzymając drzwi. Na pewno nie kopnie- sprawdzone. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yayo Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 w środku mam absolutny standard, żadnej "sztuczcyzny" ani neonów czy pokrówców, a jak wysiadam i łapie za blachę drzwi to właśnie wtedy mnie kopie, niby się przyzwyczaiłem, no ale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Konick Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 proponowałbym abyś zmienił ubranie-jak się nie krępujesz to możesz trochę pojeździć na golasa . A tak naprawdę to przymocuj sobie do metalowej części podwozia taki śmieszny ogonek z metalu powlekanego gumą. Wcześniej w samochodzie sprawdziłbym podłaczenia końcówek masy do nadwozia i poprawność podłączenia radyjka. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnDrIu WAWA Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 i poprawność podłączenia radyjka. Pozdrowienia cos w tym musi byc bo jak zmienilem radio to jzu mnie nie kopie (PS faktycznie strasznie to wqrzajace:/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yayo Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 a chaaaa taki ogonek co dotyka ziemi, co to niektórzy ciągają za sobą, teraz kumam dobra, uziemiam się.... dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.