Guest Daro Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Witam Od pewnego czasu zaczął mi obrzydliwie stukać lewy przegub (prawdopodobnie wewnętrzny). Nawet przy jeździe na wprost Czy ktoś się orientuje gdzie mogę za w miarę rozsądną cenę go dostać? Czy warto kupić używany? Jakie mogą być konsekwencje zbyt długiego użytkowania zużytego? A może wymienić całość i już? Pozdrawiam Daro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jasiu666 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 używany napewno nie... a nowy ... w sklepach można kupić jużod ok. 140 zł, ale ja bym radził kupić przegób dobrej firmy. to jest jedna z tych części, na których nie warto oszczędzać ... .. jak kupisz marny zamiennik - to z pewnością długo na nim nie pojeździsz.. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kogut Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Witam ja osobiscie polecal bym przegob firmy 555 jest to dosyc ciekawa firma , niestety niepamietam za ile zalatwialem taki przegob . z kat jestes kolego bo moze bede wstanie ci zalatwic ta czas po znizkach 8) . pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryath Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Mamy dzial dla Almerek wiec tam przenosze temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest milo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 n14 to nie n15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżodżo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Niestety wewnetrzny przegub jest drozszy od zewnetrznego i jego koszt to okolo 400-500 zlotych. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.