Gość Arkady2222 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam wszystkich Dopiero dzisiaj zwróciłem uwagę, że nie mam światła w schowku. Przeszukałem cały schowek i nie znalazłem żadnej żaróweczki, która by go podświetlała. Czy w P12 schowki nie są podświetlane, czy ja mam coś ze wzrokiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/61826-p12wp12-podswietlenie-schowka-lusterka-do-makijazu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wielkie dzięki za linka pbobbe. Idę kuknąć do schowka raz jeszcze, może dzisiaj będzie sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Odkręć go po prostu i będziesz wiedział co i jak. Druga opcja może poprzedni właściciel był zły na permanentnie świecący się schowek i wyłączył go na amen. Pomyśl czy nie zainstalować wyłącznika przyciskowego do lampki schowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wielkie dzięki za linka pbobbe. Idę kuknąć do schowka raz jeszcze, może dzisiaj będzie sukces Znalezione, naprawione. Przepalona żaróweczka. Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.