habier Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Witam chciał bym zasięgnąć waszej porady. Chciał bym przenieść silnik z p10 2,0 GT do p11 QG18DE tylko niewiem czy wiażka kabli bedzie mogła zostać ta którą ja mam z p11 i co jeszcze musiał by7m mieć żeby to wszystko spasować i czy uchwyty na poduchy bedą pasowały z góry dziękuje za wszyelkie odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito8282 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Co do wiązki elektrycznej i kompa to nie bedzie pasować trzeba szarpać z p10 . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
habier Posted July 25, 2013 Author Share Posted July 25, 2013 a ile wiązka może kosztować i gdzie ją dostać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito8282 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Musisz szukać na szrotach albo w firmach które handlują częściami do naszych aut np http://autojapan.net.pl/subaru-toyota-mazda-honda-lampy.html Najpierw musisz zobaczyć co jeszcze będzie potrzebne ja nie robiłem swapa tak więc nie powiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
habier Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 a może z maximy dało by rade jakos włożyć silnik tylko jaki jest koszt swapa i o musiał bym dokupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.