counterox Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Witam, Czy ma ktoś serwisówkę lub zna wartości max/ min, nominalne grubości tarczy sprzęgłowej ? Mam kompletne sprzęgło od 1.8 16V w bardzo dobrym stanie, mam jego grubość zmierzoną suwmiarką elektroniczną, ale nie wiem, czy mieści się w zakresie i w którym jego miejscu - po prostu zastanawiam się, czy jest do zamontowania, czy już lepiej nie montować tego. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 O jakiej grubości piszesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
counterox Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 Szerokość spieku, który łączy silnik ze skrzynią. Grubość części przenoszącej napęd mierzona suwmiarką po zewnętrznej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Ile mm na suwmiarce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
counterox Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Zgubiłem kartkę, gdzie to zapisałem. Jutro sprawdzę jeszcze raz. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.