nanika Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Chciałbym trochę ,,upiększyć,,żony auto i pomyślałem aby zakupić ozdobne nakładki na nadkola i znalazłem coś takiego na allegro http://allegro.pl/nissan-note-nowe-nakladki-rant-listwa-nadkola-x4-i3439913928.html co o tym myślicie czy ktoś już to zakupił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
was79 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Raczej "upiększyć" - wygląda trochę jak maskowanie rdzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar1962 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 moim zdaniem mają sens wykonane z plastiku - rzeczywiście są w stanie ochronić nadkola w bliskich spotkaniach 3 stopnia z wrotami garażu, czy innymi bolidami Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarcin Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 jesli montaz od raz w nowym aucie to tak. W używce wg mnie zbytek i potencjalne zagrozenie syfu pod spodem bo nie ma co ukrywac że samemu idealnie sie tego nie przyklei/przykreci Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphia Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 te nakłądki to maskowanie rdzy jeszcze nie istniejącej... tam chętnie zbiera się woda, utrzymuje długo itp, sól zimowa z resztą także Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Nissan oferuje takie nakładki jako oryginalne akcesorium. Wygląda to bardzo fajnie i wg. mnie dodaje szyku Notkowi. Niestety u Nissana ten dodatek kosztuje ok. 1000 PLN. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.