Guest scyzoryk-1 Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Witam w moim samochodzie zrobiło się takie cos ze brakuje mu życia Egr nowy działa Turbina działa, nowy zaworek sterujący Podciśnienia sprawne Katalizator wycięty reszta tłumika ok Problem w tym za powietrze z turbiny do kolektora dochodzi, lecz waz gumowy przy kolektorze, zostaje zassany przy dodawaniu gazu Kilku mechaników nie może sobie dać z tym rady Może miał ktoś taki przypadek?? Witam w moim samochodzie zrobiło się takie cos ze brakuje mu życia Egr nowy działa Turbina działa, nowy zaworek sterujący Podciśnienia sprawne Katalizator wycięty reszta tłumika ok Problem w tym za powietrze z turbiny do kolektora dochodzi, lecz waz gumowy przy kolektorze, zostaje zassany przy dodawaniu gazu Kilku mechaników nie może sobie dać z tym rady Może miał ktoś taki przypadek?? problem rozwizany , rozebrałem zderzak wyjełem intercooler i okazałeo sie ze ktos mi włozył kawałek scierki jak czyscił turbo zeby je sprawdzic i zatkolo dolot powietrza i teraz jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.