Michał94 Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Witam. Od 2 dni stuka mi coś w samochodzie z tyłu, dzieje się to podczas hamowania, kiedy prędkość schodzi poniżej 60 km/h. Częstotliwość stukania jest wprost proporcjonalna do prędkości. Im szybciej jadę tym częściej stuka. Jest to taki głuchy odgłos jakby tłumik walił. Miałem już to kiedyś, ale samo ustąpiło, a teraz znów powróciło, co to może być i od czego zacząć w szukaniu problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok_DW Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Gumki na tlumiku sprawdzales? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał94 Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Tak, wszystko jest ok. Jak siedziałem z tyłu to powiedziałbym że z lewej strony to jest. Tak jak pisałem że to tylko przy hamowaniu i im wolniej jadę tym rzadziej stuka, czyli coś musi być z tym bembnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Leśny Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Mam ten sam problem.Czy ty już sobie z tym poradziłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.